Chasing
Reels

Woensdag 8 februari 2017 – 20:00

Voorpremière Paterson

Chasing Reels organiseert op woensdag 8 februari een voorpremière van Paterson in Louis Hartlooper Complex. Zie de film als eerste, met een hapje (on us!) en een drankje. Paterson viert de alledaagsheid van het leven, wij vieren het eerste event van Chasing Reels, vier met ons mee!

RSVP
Meer informatie

Feb 8 2017 21:15
@Louis Hartlooper Complex, Utrecht

Foto's van het eerste sold out Chasing Reels event: Voorpremière Paterson

Jim Jarmusch maakte prachtfilms als ‘Down By Law’, ‘Broken Flowers’ en ‘Coffee and Cigarettes’. ‘Paterson’ wordt nú al zijn meest persoonlijke en beste film ooit genoemd. De film toont de poëzie van alle kleinste details.

Adam Driver speelt Paterson, buschauffeur in de stad Paterson, New Jersey. De film volgt een week uit zijn leven in het ritme van een gedicht; vol herhaling en beeldrijm.

Programma
20:00 start borrel
21:15 start film

“Ik ga graag naar internationale filmfestivals en zie daar zoveel fantastische films die in Nederland nooit in de bioscoop draaien, daar wil ik met Chasing Reels verandering in brengen”
– Cedric Muyres

Chasing Reels is een nieuwe curator binnen de internationale onafhankelijke film scene. Een filmprogramma met de beste nieuwe indie films die volgens ons iedereen moet zien! Films die je anders niet, of pas veel later ziet. Het doel van initiatiefnemer (en filmliefhebber) Cedric Muyres is events organiseren om de indie film scene te vieren.